صادرات به کره جنوبی | محصولات صادراتی به کره

دانستنی های صادرات کالا به کره جنوبی

وقتی میخواهیم درباره صادرات به کره جنوبی صحبت کنیم خالی از لطف نیست که بدانیم این کشور در دنیا به پیشرفت و در ایران به فیلم های سریالی اش معروف است! کشوری که توانسته در تمامی بخش های خود به خصوص بخش تکنولوزی و فناوری پیشرفت های چشمگیری داشته باشد که معروف ترین محصول تولیدی این کشور شرکت و گوشی های سامسونگ است.

درباره کره جنوبی چه میدانید ؟

کشور کره جنوبی یکی از شرکای اقتصادی ایران به حساب می آید. با وجود پیشرفت ها و رشد اقتصادی کشور کره، شاهد افزایش مراوده این کشور با ایران به خصوص صادرات به کره جنوبی هستیم و خواهیم بود.

کره جنوبی؛ مردم و فرهنگ

کره از تاثیرگذارترین کشورهای شرق آسیا به حساب می آید به طوری که به معنای واقعی کلمه در اقتصاد قاره آسیا تحولی عظیم ایجاد کرده است. پیشرفت تکنولوژی و شریک شدن آن در زندگی روزمره مردم کره، باعث شده این کشور در بین کشورهای پیشرفته و هوشمند دنیا قرار گیرد.

در زیر اطلاعاتی درباره کره و مردم آن را مشاهده می کنید:

  • جمعیت: بیش از 50 میلیون
  • مساحت: 99720 کیلومتر مربع
  • پایتخت: سئول
  • زبان رسمی: کره ای
  • دین واحد: بودایی – مسیحی
  • شهرهای مهم: بوسان – اینچئون – دا اگو

کره جنوبی؛ اقتصاد

کره جنوبی؛ اقتصاد

طبق آمار و اطلاعات منتشر شده در جهان، کره پیشرفت های چشمگیری را در دهه گذشته را تجربه کرده است.

در زیر به وضوح می توان اقتصاد کره را مشاهده کرد که در سال 2012 – 2013 منتشر شده است:

  • تولید ناخالص: 1198میلیارد دلار
  • تورم: 1.1 درصد
  • سرمایه گذاری خارجی: 223.3 میلیارد دلار
  • ذخایر ارزی و طلا: 341.8 میلیارد دلار
  • محصولات مهم کشاورزی: برنج – جو – سویا – ذرت – توتون و محصولات ریشه ای – سبزیجات – میوه – گاو – خوک – مرغ – لبنیات – ماهی
  • محصولات مهم صنعتی: انواع اتومبیل – لوازم صوتی و تصویری – فولاد و آهن – کشتی – ماشین آلات – کفش – منسوجات – نیمه هادیها
  • محصولات مهم معدنی: آلژاسیت – زغال سنگ – سنگ آهن – تنگستن – روی – سرب – گرافیت

بررسی تجارت کره جنوبی با سایر کشورها

کره روابط بسیار قدرتمندی در سیاست خارجی خود را در دستور کار قرار داده تا بتواند به وسیله آن تجارت خود را نسبت به گسترده تر سازد. کره اقتصاد خود را با سه کشور چین، آمریکا و ژاپن گره زده و با این سه کشور بیشرتین مراوده اقتصادی و تجاری را دارد.

جهان و صادرات به کره جنوبی

کره، چین را به عنوان محلی برای تامین نیازهای خود می بیند که بیش از همه از این کشور واردات انجام میدهد. چین با در دست داشتن بیش از 24 درصد از صادرات به کره جنوبی ، سردمدار دیگر کشورها است آن هم با اختلاف بسیار زیاد!

بعد از چین کشورهای دیگری نظیر آمریکا با 10.7 درصد، ژاپن با 7.1 درصد، هنگ کنگ با 6 درصد، سنگاپور با 4.2 درصد، ویتنام با 2.9 درصد، چین تایپه با 2.7 درصد، اندونزی با 2.5 درصد، هند با 2.2 درصد، روسیه با 2 درصد و دیگر کشورها نیازهای کره را تامین می کنند. ایران در رتبه بیستم صادرات به کره جنوبی قرار دارد با 1.1 درصد از کل واردات کره.

جهان و صادرات از کره جنوبی

همچنان در رتبه برترین کشور بین کشورهای دیگر در ارتباط تجاری با کره، چین باقی مانده است. چین با وارد کردن 15.5 درصدی از کل حجم صادرات کره به جهان، بیشترین واردات را بین کشورهای دیگر از کره را در اختیار دارد.

بعد از چین، ژاپن با 12.4 درصد، آمریکا با 8.4 درصد، عربستان با 7.6 درصد، قطر با 4.9 درصد، استرالیا با 4.4، کویت با 3.5 آلمان با 3.4 درصد، صادرات به اندونزی با 3 درصد، امارات با 2.9 درصد و … در جایگاه های بعدی قرار دارند.

در این آمار، ایران در رتبه شانزدهم با 1.6 درصد از حجم کل صادرات کره به دنیا قرار دارد.

اقلام عمده صادراتی به کره جنوبی

بیشترین محصولی که کره وارد می کند، نفت و گاز است. زیرا این کشور دسترسی به نفت وگاز ندارد و مجبور است از دیگر کشورها برای خود انرژی وارد کند.

محصولات و اقلام دیگری هم هستند که این کشور برای رفع نیاز خود وارد می کند مانند روغن های نفتی سبک – مدارهای مجتمع الکترونیک مانند پردازنده – ذغال سنگ قیری – سنگ آهن – ماشن ها و دستگاه های تولید کننده نیمه هادی ها و دیگر محصولات از عمده واردات کره از جهان به شمار می روند.

تجارت ایران و کره و صادرات به کره جنوبی

تجارت ایران و کره ؛ صادرات به کره جنوبی

بر اساس آمار منتشر شده، ایران در سال 2010 بیش از 5 میلیارد دلار نفت به این کشور صادر کرده است و نیازهای آن را برطرف ساخته. اما به مرور زمان و در سال های بعد، شاهد کم شدن حجم تجارت و صادرات نفتی ایران به کره و صادرات غیر نفتی ایران به کره هستیم.

به دلیل وجود ایران در منطقه ای استراتژیک، شرکت های کره ای شروع به فعالیت خود در ایران کرده اند و دولت ایران باید با همکاری دولت کره شرایطی را به وجود آورد که شرکت های ایرانی هم به کشور کره منتقل شوند و امکان تعامل و مراوده با بکدیگر را داشته باشند.

قطعا این نشانه خوبی برای تجارت و مراوده ایران و کره نیست و باید هرچه سریع تر دوباره بهدوران طلایی تجارت ایران و کره برگشت.

ایران بیشترین کالاها و محصولاتی را که از کره وارد می کند شامل آهن و فولاد، وسایل نقلیه و قطعات خودرو، کاغذ و بطری و دیگر محصولات دیگر را برای خود تامین می کند.

از آن طرف کره از ایران محصولات پروپان و بوتان، روی، متانول و مواد شیمیایی، آلومینیوم و دیگر موارد را برای تامین نیازهای خود وارد می کند.

ایران در سال 92 بیش از 328 میلیارد دلار کالای غیر نفتی را به کره صادر کرده که نسبت به سال 90 یک سوم شده است. این آمار نشان دهنده کاهش روابط اقتصادی ایران و کره است.

مشاوره صادرات به کره جنوبی

از گذشته تا به الان روابط ایران و کره از لحاظ سیاسی بسیار مناسب و پایدار بوده و هست. بنابراین باید روابط اقتصادی دو کشور هم پایدار و مناسب باشد ولی طبق این آمار و اطلاعات موجود، چنین چیزی را مشاهده نمی کنیم و بیشتر شاهد این هستیم که دولت های دو طرف علاقه چندانی برای گسترش روابط اقتصادی خود ندارند.

پس باید از این شرایط بهترین استفاده را کرد و افراد حقیقی می توانند به صورت فردی و تکی به صادرات به کره جنوبی و ارتباط گرفتن با کره ای ها فکر کنند و شروع به کار کنند. دولت ها هم باید شرایط مناسب را برای قوی شدن هر چه بیشتر روابط اقتصادی خود اقدام کنند و شرایط لازم را برای تجار و بازرگانان دو طرف مهیا سازند.

پرسش/نظر خود را مطرح کنید.

پرسش/نظر خود را مطرح کنید. (آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد)