رفع موانع مبادلات تجاری در برنامه هفتم توسعه مورد توجه ویژه باشد

اراک- نماینده مردم اراک، قمیجان و خنداب در شورای اسلامی شهر گفت: رفع موانع مبادلات تجاری باید در برنامه هفتم توسعه مورد توجه ویژه قرار گیرد.

به گزارش شاخص صادرات ، نادر کولی ابراهیمی شنبه شب با تجلیل از صادرکنندگان نمونه استان مرکزی گفت: ۲۴ صادرکننده برتر بخش خصوصی مایه افتخار این استان هستند و برخی از این واحدهای تولیدی دارای مدال در کشور هستند. آورده هستند

وی افزود: در سال های اخیر 40 شرکت بزرگ بازرگانی صادراتی در حوزه فرش فعال بودند که به دورافتاده ترین نقاط کشور صادر می شد و بیشترین ارز در کشور از فرش تامین می شد.

نماینده مردم اراک هنداب و قمیجان در شورای اسلامی گفت: اجرای شعار سال از سوی مقام معظم رهبری نیازمند تعامل و هم افزایی مسئولان اجرایی و مردم است.

ابراهیمی گفت: اکنون در ابتدای برنامه هفتم هستیم و باید در ضوابط اجرای برنامه و بودجه سالانه راهکارهایی برای رفع موانع ارزی، تعادل صادرات و واردات و یافتن کشورهای هدف ارائه شود.

وی افزود: سفارتخانه ها باید پشتوانه و سنگر صادرات ما باشند اما سفارتخانه ها و رایزنان اقتصادی در این زمینه عملکرد مطلوبی ندارند.

ابراهیمی با اشاره به میزان صادرات 47 میلیارد دلاری کشور گفت: از این میزان 1200 میلیون دلار از استان مرکزی صادر شد که رقم خوبی است اما کافی نیست و در این راستا باید زنجیره ارزش را در قالب های مختلف تعریف کنیم. موضوعات و خوشه ها

نماینده مردم اراک هنداب و قمیجان در شورای اسلامی اظهار داشت: تعدادی از این 24 شرکت با بیشترین صادرات در استان از فرصت یارانه ها به خوبی استفاده می کنند. دریافت می کنم گفتند می توان گفت استفاده از ارز ترجیحی و نیم بند برای برخی واحدهای تولیدی می تواند موثر باشد.

ابراهیمی با تاکید بر اقتصاد دیجیتال و بازاریابی نوین تصریح کرد: شدت تحریم ها به حدی است که با روش های عادی نمی توان از سد تحریم ها عبور کرد، از این رو باید برای ایجاد بازار صادراتی مطمئن، باثبات و ارزشمند تدابیری اندیشید. آن را بیاورید مناسب ارائه دهد

وی افزود: با مشارکت تولیدکنندگان، صادرکنندگان و تعیین دقیق زنجیره ارزش، می توان بازارهای هدف پایدار را شناسایی و ارز صادراتی را وارد کشور کرد و باید برای عبور از این مشکلات چاره اندیشی کرد.

نماینده مردم اراک هنداب و قمیجان در شورای اسلامی گفت: در انجام مبادلات تجاری باید بتوانیم با اخذ مجوزهای لازم سرمایه گذار را جذب کنیم و برای استان مرکزی نیز به مشوق ها و مزایای صادراتی در حوزه گمرک توجه ویژه شود.

ابراهیمی گفت: اکنون نرخ بیکاری در استان مرکزی به 4.7 درصد رسیده است که رقم خوبی است اما مطلوب نیست، همچنین نرخ بیکاری در برخی شهرستان های استان منفی شده است.

وی تاکید کرد: انتظار داریم شرکت حمل و نقل هوایی در استان ایجاد کنیم و زیرساخت های تاسیس این شرکت نیز فراهم است تا بتوانیم شرایط مطلوبی را برای صادرات در این استان فراهم کنیم.

هدف گذاری 1400 میلیون دلار صادرات

مدیر کل سکوت استان مرکزی در 14 مرداد 65 ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای صنایع استان مرکزی اظهار داشت: امروز تولید جهاد است و هرکس در عرصه تولید فعالیت کند جهادگر است.

علی جودکی افزود: امروز واحدهای تولیدی استان با وجود همه مشکلات و مسائل فعال هستند و با وجود این وضعیت تحریمی صادرات نیز دارند.

جودکی با بیان اینکه استان مرکزی یکی از قطب های صنعت و بازرگانی است، گفت: اگر آمار گمرک بر اساس مبدأ تولید بررسی شود، استان مرکزی با ارزش صادراتی حدود 1200 میلیون دلار رتبه پنجم صادرات را دارد.

مدیر کل سکوت استان مرکزی با بیان اینکه صادرات 1400 میلیون دلاری برای امسال در استان مرکزی در نظر گرفته شده است که انتظار می رود نمایندگان مجلس تدابیر ویژه ای اتخاذ کنند. ه برای انجام تعهدات ارزی باید به فکر افزایش میزان صادرات بنگاه های اقتصادی باشند.



منبع

پرسش/نظر خود را مطرح کنید.

پرسش/نظر خود را مطرح کنید. (آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد)